Info

en afspraak:

Advies en prijzen worden telefonisch niet meegedeeld. Een consult is vrijblijvend (65euro) en volledig gratis indien behandeling volgt.

The Swan Clinic

(voor cosmetische behandelingen patiënten)

Hoefijzerlaan 67
8000 Brugge
Belgie
( Vanaf 1/11/23 )

Tel : +32 (0) 471 26 91 26
ma-vrij 9-19.00

info@swanclinic.be

AFSPRAAKBELEID

Goede afspraken maken goede vrienden Behandeling annuleren / verplaatsen / niet nakomen

Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 24 uur op voorhand en uitsluitend via telefoon. Annulatie via e-mail of sms worden niet aanvaard. Indien u niet tijdig afzegt, zijn wij genoodzaakt volgende regelingen te treffen:

 • Indien u binnen de 24 uur van tevoren annuleert, brengen we € 65 voor de gereserveerde tijd in rekening, ongeacht de reden(excl medisch). Wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt, brengen we geen kosten in rekening.
 • Indien u niet laat weten dat u verhinderd bent zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling in rekening te brengen.
 • Meldt u de afspraak binnen de 24 uur af onder vermelding van een contra-indicatie, dan is er een doktersverklaring nodig. Zoniet zijn we genoodzaakt € 65 in rekening te brengen.
 • Bij te laat komen op de afspraak, wordt de duurtijd van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant op tijd kan behandeld worden. Het bedrag van de behandeling blijft echter wel hetzelfde.

inschrijven op onze nieuwsbrief:
schrijf je in en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en updates in de praktijk.
Wij behandelen uw gegevens in vertrouwen en deze worden niet aan derden doorgegeven.

  Alida andreas B.V
  BE0822874655
  T 0471 269126

  The Swan Clinic ® behoudt alle auteursrechten op alle teksten, grafische afbeeldingen en software die eigendom zijn van Alida Andrea BV en geeft u hierbij geen toestemming om documenten die in deze publicatie zijn gepubliceerd elektronisch te kopiëren met het doel de informatie te verzenden of te bekijken. U mag geen bestanden op deze website spiegelen, wijzigen of anderszins veranderen voor heruitzending, of de daarin opgenomen informatie afdrukken zonder schriftelijke toestemming van The Swan Clinic ®. Tenzij hierboven uitdrukkelijk vermeld, mag niets in dit document worden opgevat als het verlenen van een licentie of recht onder enig auteursrecht, patent of handelsmerk van The Swan Clinic ®.

  De behandelingen zijn uiterst veilig. Kleine complicaties zoals roodheid, jeuk, … worden gratis behandeld. Wacht alvast niet en stuur via whatsapp fotootjes door. Meestal zijn er irritaties ten gevolge van verkeerde producten. Indien dringend, kom gerust na een belletje direct naar de kliniek of bezoek even de huisarts. 
  Een beetje teleurgesteld in resultaat? Geen paniek. Collageen Inductie Therapie is een proces van 4 tot 8 weken en vergt meerdere sessies. Vandaar dat de Clinic werkt met voor en na foto’s. Tot 3 maanden na behandeling kan je gratis en vrijblijvend op gesprek komen en 99% komt tot tevreden resultaat en oplossing. Hetzelfde geldt voor behandelingen lichaam. Doch dienen protocols wel strikt uitgevoerd te worden mbt garantie.